Friday, 15 February 2013

BUTTERFLY HALFMOON @ RM29



Assalamualaikum.

Malam ni BBS update stock terbaru 'Butterfly Halfmoon Shawl' yang inspired from Luna Shawl by Radiusite. Shawl ni sangat unik sebab jarang sangat kite jumpe shawl yang bentuk pelik sebab bentuk dia ala rama-rama macam gambar kat bawah. Jadi macam-macam gaya bole uols style-kan :) Made from high quality chiffon, jadi sejuk dan senang nak pakai sebab boleh bentuk ikut muka dan buat muncung, so muka tak nampak bulat! :)

MATERIAL
Chiffon

PRICE
RM29 


saiz dan bentuk butterfly halfmoon

contoh model menggayakan butterfly halfmoon


Code : FLY01
Colour : Green-Pink
STATUS : AVAILABLE


Code : FLY02
Colour : Brown-Olive
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY03
Colour : Peach-Brown
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY04
Colour : Purple-Emerald green
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY05
Colour : Dark grey-Dark purple
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY06
Colour : Black-Red
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY07
Colour : Pink-Blue
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY08
Colour : Pink-Grey
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY09
Colour : Maroon-Soft green
STATUS : AVAILABLE

Code : FLY10
Colour : Blue-Dark Olive
STATUS : AVAILABLE

Happy Shopping Lovelies :)

2 comments:

Anonymous said...

Mcamane nk order...hrg tmasuk pos ke
..?

corby pink said...

super cute la